En unik skara: Karaktärerna bakom min debutroman, Jakten på den sista älskaren.

Välkomna till en exklusiv titt bakom kulisserna av min debutroman, ”Jakten på den sista älskaren”. Romanen är befolkad av en mångfald karaktärer, var och en unik på sitt eget vis, och idag tänkte jag introducera er för dessa fascinerande figurer.

Ivan, Lindas ex. och Cyrus ”finansiär”

Varje person i boken bär på en historia, drömmar och hemligheter, och även om deras äventyr och känsloliv är frukten av min fantasi, kan jag inte låta bli att undra hur mycket av dem som har hittat vägen dit från verkliga livet. De säger ju att varje författare lämnar lite av sig själv i sina verk, och kanske är det så att vissa av de ansikten ni ser här kan kännas igen från vardagens vimmel? Men kom ihåg att det är jag som har skapat dem alla …

Namnen och personligheterna är skapade för att passa berättelsens dramatik och svängningar, men det är svårt att inte låta sina egna erfarenheter och möten med människor smyga sig in i skapandeprocessen. Kanske är det just det som gör dem så levande och äkta?

Jag hoppas att ni kommer att bli lika förtjusta i dem som jag är, och att ni ser fram emot att lära känna dem bättre när ni dyker in i romanens sidor. Snart kommer jag att återkomma med djupdykningar i varje karaktärs liv och personlighet, så håll ögonen öppna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.