Ett stort steg närmare drömmen: Mitt manus är på väg till tryck

Hej kära läsare,

Jag är så glad över att få dela en spännande uppdatering med er alla. Efter månader av arbete, granskningar och finjusteringar har jag äntligen lämnat in mitt manus till bokförlaget! Detta har varit en resa fylld med lärande, utmaningar och personlig tillväxt.

Processen har varit lång men otroligt givande. Jag hade förmånen att arbeta med en skicklig lektör och redaktör vars rekommendationer hjälpte mig att finslipa manuset till ”Jakten på den Sista Älskaren”. Hennes feedback var ovärderlig och ledde till många sena nätter av redigering och omstrukturering för att få varje detalj precis rätt.

Nu när manuset är inlämnat, känns det som att en stor sten har fallit från mitt bröst. Men, jag vet att resan inte är över än. Nästa steg i processen är korrekturläsning, och sedan kommer den stora dagen då boken går i tryck. Snart kommer ”Jakten på den Sista Älskaren” att finnas tillgänglig som tryckt bok, e-bok och ljudbok, och jag kan knappt vänta på att dela den med er alla!

Jag är också tacksam för alla er som har följt min resa här på bloggen och på sociala medier. Era vänliga ord och er entusiasm har betytt så mycket för mig.

Så vad kommer härnäst? Medan vi väntar på den slutliga utgivningen av min bok, är det dags för mig att återvända till mitt ”normala” liv… åtminstone tills inspirationen för nästa bok träffar! Och ja, det finns redan idéer som bubblar under ytan. Medan vi väntar på den slutliga utgivningen av min bok, är det dags för mig att dyka ner i nya kreativa vatten. Jag har en idé till nästa manus som redan har börjat ta form i mitt huvud, och jag har börjat fila på det. Det kommer att vara en avvikelse från den genre jag tidigare utforskat, och tar en djärv sväng mot thrillerdrama snarare än komedi och feelgood. Varje berättelse bär med sig en ny uppsättning utmaningar och möjligheter att växa som författare, och jag ser verkligen fram emot att se vart denna nya riktning kommer att leda mig.

Tack för att ni är en del av denna otroliga resa. Jag ser fram emot att dela mer om ”Jakten på den Sista Älskaren” och min resa som författare i de kommande dagarna och veckorna. Håll utkik efter fler uppdateringar snart!

Varmaste hälsningar,

Ariana Damon

One thought on “Ett stort steg närmare drömmen: Mitt manus är på väg till tryck

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.