Mysteriet med Ariana Damon: modell, knegare eller författare?

Vem är Ariana Damon egentligen? En fråga som dyker upp titt som tätt i mitt livs roliga lilla korsord. Om du letar efter mig i vardagsrummet, bakom kulisserna eller i fantasins flyktiga värld, kommer du hitta olika versioner av mig. Ja, jag är som en kamelon, anpassningsbar och alltid redo för en förvandling.

För att klargöra mysteriet: Ariana Damon är ett pseudonym, mitt litterära alter ego, om du så vill. Jag är en själ med många hattar – ibland är jag modell, ibland en vanlig knegare, och ibland, under de stjärnklara nätterna av skapande, en författare.

Men låt oss inte förväxla hobby med levebröd. Jag måste ju, precis som alla andra, ha bröd på bordet. Så ja, det händer att jag poserar framför kameran – en sidoverksamhet som ger en extra slant i plånboken och glädje i själen. Men oroa dig inte, jag sparar inte alla dessa bilder för mig själv. De dyker upp här då och då, som en liten påminnelse om livets mångfald.

Jag värdesätter mitt privatliv, och jag skulle vara överväldigad av tacksamhet om ni kunde respektera detta önskemål. Jag vet att det kanske kittlar i nyfikenheten att upptäcka vem som döljer sig bakom namnet, men låt oss lämna det spelet till romanerna.

Nu till det ni alla undrar över – boken. ”Jakten på den sista älskaren” har äntligen lämnats in för korrekturläsning och beräknas ha release i mars 2024. Och varför det då? Tja, varför inte? Jag har alltid älskat att skriva, så varför inte ge drömmar vingar och låta dem flyga iväg på papperet?

Boken innehåller ingen fakta, allt är ren och skär fiktion. Men trots sitt flygande fantasifullhet, finns det ett djupare allvar – det grundläggande mänskliga behovet. Förvänta dig det oväntade, det omöjliga och det icke-logiska. Om det irriterar dig, kanske ”Jakten på den sista älskaren” inte är för dig. Den är skriven för att roa, inte för att upplysa.

Så, bära eller brista, jag hoppas ni njuter av resan så mycket som jag har gjort. Vi ses i bokhandeln – eller kanske i skymningen av en modellstudio eller i hörnet av ett café där jag knegar på nästa kapitel. Vem vet?

Med en penna i ena handen och kanske en mascara i den andra, Ariana Damon, en drömmare i verklighetens teater.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.